NEFİS BİR LEZZET TURP KIZARTMASI

MALZEMELER 5 adet turp 1 tatlı kşğ kırmızı pul biber 1 tatlı kşğ kırmızı toz biber 2 diş sarımsak 2 çay bardağı zeytinyağı tuz YAPIL...

A+ A-



MALZEMELER

5 adet turp
1 tatlı kşğ kırmızı pul biber
1 tatlı kşğ kırmızı toz biber
2 diş sarımsak
2 çay bardağı zeytinyağı
tuz
YAPILIŞI
turpları yıkayıp kabuklarıyla beraber ince dilimleyin Mikro dalga fırında 5 dak.ısıtın
sarımsakları tuz ile ezin.Turpları sarımsak,zeytinyağı ve diğer baharatlarla harmanlayın.Önceden ısıtılmış 180 derecede ayarlı fırında her iki taraflarını da 10 pişirin ve servis yapın
AFİYET OLSUN
Konuklarım ve aile halkı çok beğendi tavsiye ederim

Daha Fazla Lezzet

NEW 3776261377476845900

Yorum Gönder

  1. ilk kez duydum gördüm merak ettim tadını ellerine sağlık
    iyi haftalar

    YanıtlaSil
  2. ELLERİNE SAĞLIK CANIM
    DEĞİŞİK BİR TAT.
    :))))

    YanıtlaSil
  3. Kızarmış turp ilginç bir tat,güzel olduğuna eminim,ellerine sağlık,iyi haftalar.

    YanıtlaSil
  4. ilk def turp kizardigini duydum, tadi nasil acaba
    ellerine saglik arkadasim
    sevgiler
    sefa

    YanıtlaSil
  5. Çok farklı bi alternatif, tadını merak ettim, deneyeceğim inşallah. Ellerine sağlık canım. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Ellerinize sağlık, bende diğer yorumlardaki gibi ilk kez duydum diyorum. Turp marinasyon yöntemiyle bir nebze pişirebiliyor ama ilk defa fırınlandığını duydum:))

    Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  7. ilk defa gördüğüm bir tarif ama görüntü çok güzel canım.ellerine sağlık.öpüyorum.

    YanıtlaSil
  8. Arkadaşlar yorumlarınız için öncelikle hepinize teşekkür ederim evet çok değişik ama gerçekten çok lezzetli önceki postlarımdada tahinli turp salatasını yapmıştım emin olunki her ikiside mükemmel denemek isteyenler pişman olmayacaktır.

    YanıtlaSil
  9. İlk defa duydum.Ellerine sağlık.Değişik tatları denemekten hiç kaçınmam.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. ellerinize sağlık turpu açıkçası birtek balık yanında yaptığımız salatada kullanır çokta severim önerinize güvenerek hem tahinli salatayı hemde kızartmayı ilk fırsatta deneyeceğim,sevgiler...

    YanıtlaSil
  11. Tarifi ilk gördüm hadi canım dedim.
    Ama çok da merak aettim.
    Ben tam anlamıyla turp delisiyimdir
    Mutlaka deneyeceğim
    Ellerine ve yüreğine sağlık

    YanıtlaSil

emo-but-icon

GÜLO ANNE MUTFAKTA
Bumerang - Yazarkafe

Google+

ÜYELER

YAZAR CAFE 'DEYİM

Instagram .................. ..................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • KAVURMALI PİTA EKMEĞİ (LAVAŞ)farklı Tarifler ve Hepsi Denenmiş nefis lezzetler [image: Farklı Tarifler ve Hepsi Denenmişl Nefis Lezzetler] Günaydınlarrr...
    1 gün önce
  • [image: Guloanne]
    2 ay önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

E-BÜLTEN KAYIT!

MİSAFİRLERİM

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe
item