KANEPE

TARİF 242 GÖNDEREN ÖCAL MUTFAKTA  Sevgili arkadaşıma etkinliğe katılıp destek vermesinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum ve sevg...

A+ A-
TARİF 242
GÖNDEREN ÖCAL MUTFAKTA
 Sevgili arkadaşıma etkinliğe katılıp destek vermesinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.Arkadaşımın bir birinden güzel tariflerini görmek için lütfen bloguna UĞRAYIN

Kanepe

 
 Hayırlı geceler ziyaretçilerim.ah bu tembellik ne zaman sona erecek bilmem.eskisi gibi sık post     yayınlıyamaz oldum,havaların soğukluğundanmıdır nedir:) anlıyamadım.kaçırdığım birden fazla etkinlik davetleri olmuş.davet eden arkadaşlarım kırılmasınlar geç görüyorum,sonrada ipin ucu kaçıyo böyle.neyse arayı kapatmaya çalışacam bakalım.bu arada taş kadayıfını hazır alamayanlar için muhteşem ev yapımı bir tarif geliştirdik.bir sonraki postumda videolu olarak sizlere ev yapımını çok pratik bir şekilde göstereceğim.bizde son bir aydır sürekli kadayıf yapar olduk.lezzet olarak hazırlardan daha lezzetli,ve olağan üstü pratik:)).gelelimm kanepelerimize; ilk defa kanepe yaptım,ve bizim hoşumuza gitti hemende bitti. sos hariç diğer malzemelerin miktarlarını vermedim, miktarı siz yapmak istediğiniz kadar belirlersiniz.bu şirin kanepelerimi, porselen demlik çay saati etkinliğine ev sahipliği yapan, Gülo Anne mutfakta blog sahibi gültene gönderiyorum.kendisine kolaylıklar diliyorum. 


Malzemeler:
Tost ekmeği
Salam
Kaşar peynir
Domates
Siyah Zeytin
Kornişon turşu(isteğe baglı)

Sos için:
Yarım kase yoğurt(katı kıvamlı olsun)
2 yemek kaşığı mayonez
Bir çimdik  tuz
1 diş sarımsak
1 yemek kaşığı zeytin yağı

Yapılışı:
Sos malzemelerinin hepsini güzelce karıştırın, buzdolabında biraz bekletin.Tost ekmeklerini kurabiye kalıpları ile keserek çıkarıyoruz.kaşar peyniride çok ince bir şekilde kare kare dilimliyoruz. kare doğranmış peynirlerimizi kurabiye kalıpları ile kesiyoruz.salamlarıda en ince şekilde dilimleyip onlarıda kalıplarla kesiyoruz.kalıpla kesitiğimiz tost ekmeklerinin üzerine sosumuzdan bolca sürüyoruz.üzerine önce kaşar peyniri ,daha sonrada salamı üst üste diziyoruz.kürdanlarımıza domates, zeytin , turşu geçirip kanepelerimize saplıyoruz. Afiyet olsun…

Daha Fazla Lezzet

Porselen Demlik Çay Saati 3619919846794592306

Yorum Gönder

emo-but-icon

GÜLO ANNE MUTFAKTA
Bumerang - Yazarkafe

Google+

ÜYELER

YAZAR CAFE 'DEYİM

Instagram .................. ..................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • ISPANAKLI PATATESLİ KİŞ /Farklı Tarifler ve Hepsi Denenmiş Nefis Lezzetler [image: Farklı Tarifler ve Hepsi Denenmiş Nefis Lezzetler] * Günaydın...
    3 gün önce
  • [image: Guloanne]
    2 hafta önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

E-BÜLTEN KAYIT!

MİSAFİRLERİM

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe
item