FIRINDA TERE YAĞLI ALABALIK

MALZEMELER İstediğiniz kadar Alabalık 2 yemek kşğ kadar tereyağı 5 -6 adet defne yaprağı 2 adet kırmızı kuru soğan 1/2 çay bar.sıvı yağ 2...

A+ A-


MALZEMELER

İstediğiniz kadar Alabalık

2 yemek kşğ kadar tereyağı

5 -6 adet defne yaprağı

2 adet kırmızı kuru soğan

1/2 çay bar.sıvı yağ

2 adet limon

1 tatlı kşğ kadar kimyon

tuz

YAPILIŞI

Temizlenmiş,yıkanmış Alabalık ar yarım çay bardağı sıvı yağ ile her yeri yağlayın ,aralarına kimyon,tuz, 2 çay kaşık tereyağı ve defne yaprağı koyunuz.Üzerlerine halka kesilmiş Limon ve kırmızı kuru soğan dilimleri koyum.Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin 200 fırında balıklar kızarana kadar pişirin Sıcak olarak servis yapın.

AFİYET OLSUN

Daha Fazla Lezzet

NEW 4483862593356276241

Yorum Gönder

  1. Eline sağlık alabalığı şimdiye kadar hiç yemedim afiyet şifa olsun

    YanıtlaSil
  2. CANIMSIN BENİM ELLERİNE SAĞLIK
    :)
    MMM ALDIM NEFİS OMEGA 3 ALDIK DAHA NE İSTERİZ
    :)

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık canım nefis görünüyor.afiyetler olsun.öpüyorum.

    YanıtlaSil
  4. Daha önce mutlaka yapılmıştır.Ancak ben de en sevdiğim lezzetlerden biri olan sofralarımızın vazgeçilmezi çorba tariflerimizin olduğu güzel bir etkinlik başlatmak istiyorum..Eğer desteklenirse hoş bir iş ortaya çıkacağı kesin.Geniş bir çorba arşivimiz olmuş olur..15-20 günlük periyotlar halinde ev sahibimiz değişsin..İlk ev sahipliğini ben üstleniyorum..Sizlerin de hem ev sahipliği hem de tarifleriniz için katılımlarınızı bekliyorum..Hadi hayırlısı olsun :)

    Etkinlik yemek bloğumda olacak..
    tariflerinizi http://yasamladans.blogspot.com bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  5. çok severim bayılırım alabalığa ben bunu palamutlada yaparım....özlemişim elinize sağlık...

    YanıtlaSil
  6. tereyağı ayrı yakışıyor ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  7. Öğrenciler için de bi yemek tarifiniz yok mu kkolay ve pratik :(

    YanıtlaSil
  8. acıktım gerçekten çok güzel görünüyor

    YanıtlaSil
  9. güzel tarif gerçekten teşekkürler.Alabalık zaten candır.Onu birde kendi yağında böle ince kayanın üstüne pişirmek çok daha lezzetli olur
    Sohbet

    YanıtlaSil

emo-but-icon

GÜLO ANNE MUTFAKTA
Bumerang - Yazarkafe

Google+

ÜYELER

YAZAR CAFE 'DEYİM

Instagram .................. ..................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • KAVURMALI PİTA EKMEĞİ (LAVAŞ)farklı Tarifler ve Hepsi Denenmiş nefis lezzetler [image: Farklı Tarifler ve Hepsi Denenmişl Nefis Lezzetler] Günaydınlarrr...
    2 gün önce
  • [image: Guloanne]
    2 ay önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

E-BÜLTEN KAYIT!

MİSAFİRLERİM

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe
item