KUZU GERDAN HAŞLAMASI

Mutfağa Dair Her Şey / GÜLO ANNE MUTFAKTA   MALZEMELER Bir kilo kuzu boyun eti iki patates 2 adet soğan 2 adet havuç 1 tatlı kşğ ...

A+ A-

 Farklı Tarifler ve Hepsi Denenmiş Nefis Lezzetler. 


MALZEMELER
Bir kilo kuzu boyun eti
iki patates
2 adet soğan
2 adet havuç
1 tatlı kşğ kekik
2 adet defne yaprağı
2 diş sarımsak
tuz
YAPILIŞI
patatesleri doğrayın çukur bir kap içinde su içinde bekletin
yağ içinde etleri   hafif kızartın kekiği de ilave ederek kekiğin kokusunu çıkartın.
üzerine 6 bardak su ile defne yaprağı ve sarımsakları ilave edin ve kaynatın.
tencerede biriken köpükleri atın ve kapağı kapatın.ağır ateşte boyun parçalarını bir saat haşlayın. süre bitiminde patates, soğan ve tuzunu ilave edin Tuzunu ayarlayın, kapağı kapatın, ağır ateşte patatesler ve havuçlar yumuşayıncaya kadar yarım saat daha pişirin Sıcak olarak servis yapın 
 AFİYET OLSUN 
 NOT Ev halkı haşlamada havuç sevmedikleri içim kullanmadım 
  

Daha Fazla Lezzet

NEW 7183807537452938141

Yorum Gönder

  1. Ellerine sağlık...Nefis gözüküyor...

    YanıtlaSil
  2. Suyuna da limon sıkıp içmeli şifa niyetine.. Harika bir görüntü. Ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  3. yanında da pilav.offf.süper olur canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil

emo-but-icon

Bu Blogda Ara

Kanalıma Abone Ol.

BURALARDAYIZ..

.................. .................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • - . - Kesinlikle ama kesinlikle deneyip tatmanız gereken bir lezzet. sofralarında aranan lezzetleriniz haline gelecek - - MAL...
    22 saat önce
  • 5 hafta önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

item