BOL SARIMSAKLI İSTAVRİT TAVA

MALZEMELER 1 Kg istavrit balığı Un 4-5 diş sarımsak 2 yemek kşğ zeytinyağı ! çay kşğ kimyon isteğe bağlı acı pul biber Tuz Sıvı yağ Unu...

A+ A-





MALZEMELER


1 Kg istavrit balığı
Un

4-5 diş sarımsak

2 yemek kşğ zeytinyağı

! çay kşğ kimyon isteğe bağlı acı pul biber
Tuz
Sıvı yağ

Unumuzu bir kaba alıp tuzluyoruz.Balıklarımızı bir güzel yıkayıp süzüldükten sonra 2 yemek kşğ sıvı yağa, tuz ile dövülmüş sarımsakları ve baharatları balıklara harmanlıyoruz ve unladıktan sonra kızdırdığımız yağımızda kızartıyoruz.Salata ve soğanla servis edip afiyetle yiyoruz.
Afiyet olsun..

NOT

Sarımsak Balığa (HAMSİ)de dahil çok güzel lezzet verdiği gibi en önemlisi evin balık kokusunu en aza indiriyor.Yok denecek kadar az tavsiye ederim

Daha Fazla Lezzet

NEW 6828037572668255327

Yorum Gönder

  1. sarımsağı duymamıştım balık tavada.İstavriti çok severiz,eline sağlık.

    YanıtlaSil
  2. aaa hiç sarımsaklamamıştım balıkları hem de kokuyu azaltıyor öyle mi çok değişik

    YanıtlaSil
  3. İlk defa duydum ama denemek isterim... Elinize sağlık balıklar çıtır çıtır gözüküyor:=)

    YanıtlaSil

emo-but-icon

GÜLO ANNE MUTFAKTA
Bumerang - Yazarkafe

Google+

ÜYELER

YAZAR CAFE 'DEYİM

Instagram .................. ..................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • BEYAZ LAHANALI PATATES SALATASI/Farklı Tarifler Hepsi Denenmiş Lezzetler [image: Farklı Tarifler Hepsi Denenmiş Lezzetler] ...
    1 gün önce
  • [image: Guloanne]
    2 ay önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

E-BÜLTEN KAYIT!

MİSAFİRLERİM

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe
item