ARABAŞI ÇORBASI

MALZEMELER    2 tavuk göğüs eti    7 su bardağı su    2 çay kaşığı salça    2 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber    20 gr margarin ...

A+ A-


MALZEMELER 
 2 tavuk göğüs eti
       7 su bardağı su
       2 çay kaşığı salça
       2 tatlı kaşığı toz kırmızıbiber
       20 gr margarin
       1 çorba kaşığı un
       1 limonun suyu
       1 tatlı kaşığı nane

YAPILIŞI

 büyük bir tencereye tavuk etini alın. Sulandırılmış 1 çorba kaşığı salça ve 1 tatlı kaşığı toz kırmızıbiberi ilave edin. Etler yumuşayıncaya kadar pişirin ve parmak büyüklüğünde parçalara ayırın. 

Bir tavada margarini eritip unu kavurun. Kalan salça ve biberi ilave edip 3-4 dakika daha kavurun. Bu karışımı, sıcak tavuk suyuna karıştırarak ilave edin. Tavukları  ekleyin. Bir taşım daha kaynatıp ocaktan alın.  ve limon suyunu gezdirin. Nane ekip. Sıcak servis yapın. 
 .
AFİYET OLSUN

 

Daha Fazla Lezzet

NEW 1832534851524972816

Yorum Gönder

  1. böyle renkli çorbalar hemen dikkatımı çeker,seninkisi de çok kolay ,ellerine sağılık canım.

    YanıtlaSil
  2. haftada bir içerim çok severim
    ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. Elinize saglik ilk kez duydum bu corbayi..rengi cok guzel..tadida eminim oyledir..

    YanıtlaSil

emo-but-icon

GÜLO ANNE MUTFAKTA
Bumerang - Yazarkafe

Google+

ÜYELER

YAZAR CAFE 'DEYİM

Instagram .................. ..................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • KAVURMALI PİTA EKMEĞİ /Farklı Tarifler ve Hepsi Denenmiş Nefis Lezzetler [image: Farklı Tarifler ve Hepsi Denenmişl Nefis Lezzetler] Günaydınlarrr Hem pr...
    3 gün önce
  • [image: Guloanne]
    2 ay önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

E-BÜLTEN KAYIT!

MİSAFİRLERİM

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe
item