ET HAŞLAMA

ET HAŞLAMASI MALZEMELER 1 kg. yağsız dana eti veya kuzu incik 1 adet orta boy kuru soğan 3 adet çok küçük boy patates 3 adet büyük boy...

A+ A-
ET HAŞLAMASI

Farklı Tarifler ve Hepsi Denenmiş Nefis Lezzetler.

MALZEMELER
1 kg. yağsız dana eti veya kuzu incik
1 adet orta boy kuru soğan
3 adet çok küçük boy patates
3 adet büyük boy havuç
1 tatlı kşğ tane karabiber
1 bağ maydanoz sapı veya kereviz sapı
3 adet defne yaprağı
Tuz

Terbiyesi için
1 kaşık un
1 limon suyu
1 yumurta
yarım çay kşğ zerdaçal

Hazırlanışı
Etinizi iri parçalar halinde yıkayıp tencerenize alın.Üzerini 3 parmak geçecek kadar su ve kuru soğanları ilave edip 20 dk. pişirin. 20. dk. sonra doğradığınız havuçları ve defne yapraklarını ilave edin ve 5 dk. daha pişirin.5 dk sonunda kabuklarını soyduğunuz ve uzunlamasına dörde böldüğünüz patatesleri ilave edin ve 10 dk. pişirin.Sürenin dolmasına yatkın terbiye malzemelerinizi çırpın ve pürüzsüz bir kıvam elde edin. Etin suyundan terbiyeye katıp karıştırın ve yemeğineze ekleyin.Tuzunu ilave edip karıştırın ve 10 dk. son olarak pişirin.
AFİYET OLSUN

Daha Fazla Lezzet

NEW 4306406205982922824

Yorum Gönder

  1. emeğine sağlık canım nefis görünüyor sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. canım seninde yüreğine sağlık.Buraya kadar gelip güzel yorum bıraktığın için TŞK ederim

    YanıtlaSil
  3. Etin her türünü severim :) nefis olmuş ellerinize sağlık...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Öyle çok severim ki...Ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  5. Ellerinize sağlık.. Çok güzel olmuş...:)

    YanıtlaSil

emo-but-icon

GÜLO ANNE MUTFAKTA
Bumerang - Yazarkafe

Google+

ÜYELER

YAZAR CAFE 'DEYİM

Instagram .................. ..................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • *Sevgili blogger ve değerli takipçilerim** organik sevdalılarına hitap eden harika bir siteden bahsetmek istiyorum; Organik alış veriş sitesi Ayışığı ...
    5 gün önce
  • 3 ay önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

E-BÜLTEN KAYIT!

MİSAFİRLERİM

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe
item