YUMURTA KAPAMA

MALZEMELER Kişi sayısına göre yumurta Tereyağı  karabiber-pul biber Tuz YAPILIŞI Yumurtalar haşlanır. Haşlandıktan sonra ka...

A+ A-






MALZEMELER

Kişi sayısına göre yumurta
Tereyağı 

karabiber-pul biber
Tuz

YAPILIŞI

Yumurtalar haşlanır. Haşlandıktan sonra kabukları soyulup uzunlamasına  veya ortadan ikiye kesilir. Tavada tereyağı eritilir.  Eğer banıp yemesini seviyorsanız biraz bol eritebilirsiniz. tercihinize kalmış. Yumurtalar tavaya yerleştirilir. Tuz serpilir. 5 dk. sonra ocaktan alınır Tavada kalan tere yağda, pul biber yakılıp yumurtaların üzerinden gezdirilerek  servis yapılır. Kişi sayısına göre yumurta sayısını artırabilirsiniz.
AFİYET OLSUN

Daha Fazla Lezzet

NEW 1621975085458801546

Yorum Gönder

  1. Nefis olmuş ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  2. Çokta severim ellerine saglik canim

    YanıtlaSil
  3. Handan hanımcığım çok tşk ederim

    YanıtlaSil
  4. sengül hanımcığım çok tşk ederim

    YanıtlaSil
  5. Lezzetli bir kahvaltılık ve çok pratik sevgiler...

    YanıtlaSil

emo-but-icon

GÜLO ANNE MUTFAKTA
Bumerang - Yazarkafe

Google+

ÜYELER

YAZAR CAFE 'DEYİM

Instagram .................. ..................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • BEYAZ LAHANALI PATATES SALATASI/Farklı Tarifler Hepsi Denenmiş Lezzetler [image: Farklı Tarifler Hepsi Denenmiş Lezzetler] ...
    1 gün önce
  • [image: Guloanne]
    2 ay önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

E-BÜLTEN KAYIT!

MİSAFİRLERİM

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe
item