HİNDİ TANDIR

MALZEMELER 1 Bütün hindi 1 adet 4 e bölünmüş büyük kuru soğan 8-10 adet sarımsak 1 tatlı kşğ kekik Tuz – karabiber Zeytiny...

A+ A-




MALZEMELER

1 Bütün hindi
1 adet 4 e bölünmüş büyük kuru soğan
8-10 adet sarımsak
1 tatlı kşğ kekik

Tuz – karabiber
Zeytinyağı
Yarim çay bardağı su

YAPILIŞI


Hindi etinin üzerine bıçağınız ile küçük çizikler atın.Zeytinyağı tuz ve karabiber ile hindi etinin her yerini iyice ovuşturun.Soğanı 4 e bölün, sarımsaklar,kekik ile birlikte hindinizin üzerine su serpin ve Fırın tepsisine alın , üzerini alüminyum folyo ile kapatın.Daha önceden 200 dereceye ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin.Sonra fırın derecenizi 180 e düşürün ve 1 saat de bu şekilde pişirin ve üzerini kızartın.Sıcak olarak pilav eşliğinde servise hazır.
AFİYET OLSUN 

Daha Fazla Lezzet

Tavuk Yemek tarifleri 1438688829873793172

Yorum Gönder

  1. Nefis bir lezzet olmuş,ellerine sağlık...Mutlu haftalar olsun..

    YanıtlaSil
  2. eline sağlık abla ben uzun zamandır tavuk sokmuyorum eve hindi tercih ediyorum hem daha lezzetli hem daha sağlıklı bilmeyenler için hindide tavuk gibi çiftlikte yetiştiriliyor ancak ilaç ve hormon kabul etmediğinden normal gelişim sürecinde kesim yapılıyor yani tavuk gibi şişirilmiş hiç bir besin değeri olmayan et yemektense hindiyi tercih edin bir biyolog olarak tavsiyemdir

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olmuş ellerine sağlık afiyetler olsun.

    YanıtlaSil

emo-but-icon

GÜLO ANNE MUTFAKTA
Bumerang - Yazarkafe

Google+

ÜYELER

YAZAR CAFE 'DEYİM

Instagram .................. ..................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • BEYAZ LAHANALI PATATES SALATASI/Farklı Tarifler Hepsi Denenmiş Lezzetler [image: Farklı Tarifler Hepsi Denenmiş Lezzetler] ...
    1 gün önce
  • [image: Guloanne]
    2 ay önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

E-BÜLTEN KAYIT!

MİSAFİRLERİM

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe
item