PRENS VE PRENSES TATLISI

Bugün güloannemutfakta dan  Kışın en güzel meyvelerinden vede mutfağımızdan hiç eksik etmediğimiz  nefis bir el...

A+ A-




Bugün güloannemutfakta dan  Kışın en güzel meyvelerinden vede mutfağımızdan hiç eksik etmediğimiz  nefis bir elma tatlısı var.Bu hafif ve lezzetli meyve tatlısına kim hayır diyebilirki


MALZEMELER
1 Paket çoko prens (10 adetlik)
2 Yemek kaşığı kakao
2 Yemek kaşığı  tepeleme un
2 Yemek kaşığı nişasta
1 bardak seker
5 bardak süt
9 adet elma
1/2 bardak ceviz
1/4 bardak seker
1 Tatlı kaşığı tarcın
5 adet Halley 

YAPILIŞI

Elmaların içlerini çıkartıp ve kabuklarını soyun.. ceviz şeker, tarçın ile doldurun. Borcam içine alıp fırına verin yumuşayınca çıkartın.
Süt , un, seker, kakao, nişastayı karıştırın muhallebi kıvamına gelince ateşten alın
çoko prenslerin üzerilerine soğumuş elmaları oturtun, üzerine  iki ye bölünmüş halley parçalarını koyun kakaolu muhallebiyi dökün, soğuyunca servis yapın.
AFİYET OLSUN

Daha Fazla Lezzet

TATLILAR 624669522118618159

Yorum Gönder

  1. Ellerinize sağlık,nefis olmuş...Süper olmuş...

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir tatlı olmuş ablam.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. canım ellerine sağlık...sevgılerımı bırakıyorum...

    YanıtlaSil
  4. çok güzel olmuş hem de kolay ellerine sağlık canım sağlıkla kal..

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,
    Blogunuzu çok beğendim ve sizi takibe aldım.
    Sevgiler,
    Bende bloguma beklerim http://hayatimakyajla.blogspot.com/
    İlk Hediye çekilişime beklerim :)

    YanıtlaSil

emo-but-icon

GÜLO ANNE MUTFAKTA
Bumerang - Yazarkafe

Google+

ÜYELER

YAZAR CAFE 'DEYİM

Instagram .................. ..................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • Ankastre renginin çekiciliği hiç azalmıyor: Geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da ankastre renklere olan ilgi çok fazla. Bunun nedenini anlamak kolay, ankastr...
    1 saat önce
  • [image: Guloanne]
    2 hafta önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

E-BÜLTEN KAYIT!

MİSAFİRLERİM

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe
item