ANKARA BLOGGERLERİ HOŞGELDİN YAZ DEDİLER (2)

sayfa 2 #bloggerlarlahosgeldinyaz   Ebrunun mutfağından-Ebru   - Sibel Öcal Erzincanlı 'nın yaza merhaba  Etkinliği düzenleyerek ...

A+ A-

sayfa 2

#bloggerlarlahosgeldinyaz  Ebrunun mutfağından-Ebru  -Sibel Öcal Erzincanlı'nın yaza merhaba  Etkinliği düzenleyerek Biz Ankara bloggerlerini bir araya getiren ve bu etkinliğe çok emek veren,yüreği güzel insanları paylaşarak başlamak istedim.




Etkinliğimiz çok çok güzel geçti .Yeni yeni  blogger arkadaşları tanımak,tanıdığımız blogger arkadaşlarla tekrar bir araya gelmek anlatılmaz bir tat ve bu tür etkinliğe katılan blogger arkadaşlar bilir.Arkadaşlar güzel,hava güzel,mekan çok güzel ,dostluk güzel ,eee daha ne olsun .Durum böyleyken bizlerde doya doya eğlenerek tadını çıkardık.  
Şimdi sıra detaylarda yemek, içmek ve etkinliğimizi hediyeleriyle destek veren Blogger dostu firmalara öncelikle oturup yediğimiz içitiğimiz harika bir mekanla başlamak isterim.

 Güloannemutfakta #bloggerlarlahosgeldinyaz için   scarpetta-restaurant idi 
Ankara bloggerlerin etkinliğine sponsor olan mekan ve ev sahipliğini yapan  aynı zamanda yıllarca flaş TV yemek proğramı yapmış şef   Birsen Güner bizi guleryuzu ve leziz ikramlariyla cok guzel ağırladılar cok tesekkür ederim.












Sağlıklı ve doğal  İtalyan yemekleri yemek istiyorsanız SCARPETTA mutlaka gidin.Bu şık doğal güler güzlü insanlarla kendi evinizde yada Kendi bahçenizde hissetmek istemezmisiniz. Eğer öyleyse Mutlukent mah.1948 sok no 6 Ümitköy/ANK uğramanız veya o3122358182 tlf rezervesyon etmeniz yeter. 
#bloggerlarlahosgeldinyaz buluşmamızda bizimle birlikte olan firmalarımızdan   mustela Türkiye biz bloggerlere güneş ürünleri ve Akmeye eğilimli ciltler için Bakım,kuru ve yıpranmış ciltler için onarıcı bakım,Hijyen,parlamayı önleyen,yatıştırıcı krem testırlar hediye ettiler çok teşekkürler TC Eda Onaran sevgiler


#bloggerlarlahosgeldinyaz bu leziz ve organik meyve suları için teşekkürler. Organik vede sağlıklı olmasıda mükemmel içimde çok hoş ferahlatıcı   elitenaturel sevgiler


Sibel Öcal Erzincan ve Ebrunun Mutfagindan Ebru nun düzenlediği#bloggerlarlahosgeldinyaz etkinliğinde— bizleri onurlandıran ece-cicekcilik   teşekkürler. 
Güller bizlere verildiğinde çok hoş taze güllerdi güneşten soldular çok üzgünüm



https://www.facebook.com/sibel.o.erzincanvewww.facebook.com/ebrulirenklerebru?fref=ts düzenlemeş olduğu#bloggerlarlahosgeldinyaz etkinliğinde ve diğer tüm blogger etkinliklerinde yalnız bırakmayan hep destekleyern Blogger dostu tam 50 yıldır uncumuz ve öncümüz olan Söke Un' 7 tahıllı un karışımı ve ruşeym ilaveli un karışımı evde ekmek yapımı için hediye etmiş olduğu unlar için çok çok teşekkür ederim.

Ebrunun Mutfagindan Ebru ve Sibel Öcal Erzincan'nın düzenlemiş olduğu#bloggerlarlahosgeldinyaz etkinliğinde bir birinden güzel renkleriyle bizleri hediye ettikleri şapkalar için #tozlugiyim #tozlu #bloggerevent çok çok teşekkür ederim.
#tozlu ve #tozlugiyim hashtaglerini
 



 Bizleri yalnız bırakmayan kendi el emeği göz nuru olan iyi dilek kuşlarıyla yanımızda olan sevgili blogger Sibel Hoşcan Gönen arkadaşımıza çok teşekkür ederim tanıştığıma çok memnun oldum. 
 
Bizleri yalnız bırakmayan birbirinde şık kavanozlarla desteğini esirgemen www.facebook.com/pages/Kavanoz-Dipli-Dünya/1420560894875470?fref=ts teşekkür ederim Birbirinde güzel objeleri ve uygun fiatlarını görmek için lütfen Facebook sayfasına bir göz atın derim.

     
#bloggerlarlahosgeldinyaz etkinliğinde bizleri destekleyen Türk kahvesinin eşsiz ve gerçek lezzetini sunmayı kendine ilke etmiş bir marka olan   kocatepekahve bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmadılar çok çok teşekkür ederim. 






Daha Fazla Lezzet

NEW 6146209199899114020

Yorum Gönder

  1. gülo anne ankara aydınlıkevlerdeyim.etkinliklere beni de haberdar edersen sevinirim.kocaman sevgiler.katılıp sizlerle yakından tanışmak isterim.sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Gülten abla çok güzel bir etkinlik olmuş

    YanıtlaSil

emo-but-icon

Bu Blogda Ara

Kanalıma Abone Ol.

BURALARDAYIZ..

.................. .................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • - . - Kesinlikle ama kesinlikle deneyip tatmanız gereken bir lezzet. sofralarında aranan lezzetleriniz haline gelecek - - MAL...
    2 gün önce
  • 5 hafta önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

item