ANKARA BLOGGERLERİN HOŞ GELDİN YAZ DEDİLER (6)

SAYFA 6 Ebrunun Mutfagindan Ebru   Sibel Öcal Erzincan  nın düzenlemiş olduğu #bloggerlarlahosgeldinyaz  etkinliğinde  Bioderma Tü...

A+ A-


SAYFA 6


Ebrunun Mutfagindan Ebru Sibel Öcal Erzincan nın düzenlemiş olduğu#bloggerlarlahosgeldinyaz etkinliğinde Bioderma Türkiye yaza merhaba derken biz bloggerlerin cilt sağlığını düşünerek Photoderm Autobronzant Güneşsiz bronzlaşma sağlayan sprey formunda nemlendirici bakım ürünü (Aşamalı olarak doğal bronzluk sağlar. Uygulama sonrasında hemen kuruyan ve dağılmayan bir yapıya sahiptir. Kıyafetlerde iz bırakmaz.Photoderm Autobronzant güneşin zararlı etkilerine karşı cildi korumaz. Komedojenik değildir. Hipoalerjeniktir. Parfümlü yapıya sahiptir.) ile bizleri yalnız bırakmadı Teşekkürler http://www.bioderma.com/tr





Ebrunun Mutfagindan EbruSibel Öcal Erzincan'nın düzenlemeş olduğu#bloggerlarlahosgeldinyaz etkinliğinde, Uygun fiat ve bol çeşitleriyle her yaşa uygun çocuk ve bebek giyiminde ve türlü ihtiyacı olan araç ve gereçlerde marka olan Bebek House da yanımızdaydı.Teşekkür ederim. Online satış adreslerine http://www.bebekhouse.com/ buradan ve BebekHouse ulaşabilirsiniz.



Ebrunun Mutfagindan EbruSibel Öcal Erzincan'nın düzenlemeş olduğu#bloggerlarlahosgeldinyaz etkinliğinde Bir bebek markası olan Baby Cornerda yanımızdaydı.Güzel hediyeleriyle bizleri bu etkinliğimizde yalnız bırakmadılar.Baby Corner bebek hediyesi, bebek kıyafetleri ve diğer bebek ürünlerini bir annenin ihtiyaçlarından yola çıkarak üreten yaratıcı bir bebek markasıdır. Online satışlarına http://www.babycorner.com.tr/ adresineden ulaşabilirsiniz.




Ebrunun Mutfagindan EbruSibel Öcal Erzincan ' nın düzenlemiş olduğu#bloggerlarlahosgeldinyaz etkinliğinde,Başlarımızı taçlandıran ve bir birinden renkli ve farklı tasarımlarıyla yanımızda olan Keçece Tasarım'a çok çok teşekkür ederim.
Birbirinden zevkli çalışmalarını görmeniz ve sipariş vermeniz için lütfenwww.facebook.com/kececeetasarim?fref=ts ve web adresihttp://kecece.blogspot.com.tr/ mutlaka uğrayın.
 




Daha Fazla Lezzet

NEW 378808504924371442

Yorum Gönder

emo-but-icon

Bu Blogda Ara

Kanalıma Abone Ol.

BURALARDAYIZ..

.................. .................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • Bu kutunun tasarımı @benimtasa_rim e ait kendisi oğlum olur .Tamamen kendi hayal gücü ve el emeği ile yaptığı işler nasıl buldunuz.
    2 gün önce
  • *GÜNÜMÜN MENÜSÜ* *1-Mantar çorbalı kremalı sebzeli Tavuk TARİF Burada* *2-Şehriyeli Pirinç Pilavı Tarif Burada* *3 -Peynir dolgulu ...
    3 gün önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

item