ÇİLEKLİ İZMİR GÜZELİ TATLISI

MALZEMELER 1 paket kedidili bisküvi 2 paket Dr oetker çilek peltesi 1 adet limon kabuğu rendesi 600 gr süzme yoğurt 1 su bardağı ce...

A+ A-


MALZEMELER

1 paket kedidili bisküvi
2 paket Dr oetker çilek peltesi
1 adet limon kabuğu rendesi
600 gr süzme yoğurt
1 su bardağı ceviz,fındık fıstık
1 su bar.şeker
1/2 çay bardağı süt
250 gr çilek









YAPILIŞI


Büyük boy borcam tepsisine kedidili bisküvileri yay yana sıralayarak dizin.Çukur bir kase içine çilek sosu hariç tüm malzemeleri ekleyip iyice karıştırın,homojen olacak şekilde karıştırın ve kedidili bisküvilerin üzerine eşit bir şekilde yayın. Çilekleri tam ortadan ikiye keserek yoğurtlu sosun üzerilerine sıralayın. Çilek sosunu paketin üzerindeki tarife göre hazırlayıp soğutun.Soğuyan sosu yoğurtlu karışımın üzerine yayıp istediğiniz şekilde süsleyin.Buzdolabında en az 8 saat bekletip daha sonra dilimleyerek servis yapın.
AFİYET OLSUN

Daha Fazla Lezzet

TATLILAR 4399916153612414548

Yorum Gönder

  1. Gültencim nefis olmuş,bayıldım..Kocaman bir dilim isterim,ellerine sağlık..

    YanıtlaSil

emo-but-icon

GÜLO ANNE MUTFAKTA
Bumerang - Yazarkafe

Google+

ÜYELER

YAZAR CAFE 'DEYİM

Instagram .................. ..................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • Ankastre renginin çekiciliği hiç azalmıyor: Geçen yıl olduğu gibi, bu yıl da ankastre renklere olan ilgi çok fazla. Bunun nedenini anlamak kolay, ankastr...
    1 saat önce
  • [image: Guloanne]
    2 hafta önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

E-BÜLTEN KAYIT!

MİSAFİRLERİM

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe
item