ÇITIR KASEDE ÇITIR KABAK DİLİMLERİ

MALZEMELER 3-4 adet orta boy kabak 1,5 çay bardağı un 1 çay bardağı maden suyu 1/2 çay kşğ sirke Tuz_Karabiber Kızartmak için Sıvı yağ ...

A+ A-



MALZEMELER

3-4 adet orta boy kabak

1,5 çay bardağı un

1 çay bardağı maden suyu

1/2 çay kşğ sirke

Tuz_Karabiber

Kızartmak için Sıvı yağ

1 kase sarımsaklı yoğurt

1/2 dereotu

YAPILIŞI




Un, sirke, tuz ve karabiberi derince kaseye alalım, azar azar maden suyunu ekleyerek karışımı pütürsüz hale getirelim. (Koyu boza kıvamında olmalı) Kabağımızı Verev şekilde   dilimliyelim. Kızartma yağımızı kızgın hale getirelim. Sosa buladığımız kabak dilimlerini kızgın yağda hafif pembeleşinceye kadar kızartalım.Sarımsaklı yoğurda dereotunu ilave ederek kabakları servis sırasında ayrı ayrı sunalım..Kabakların o çıtır lığını kaybetmemesi için.

Sunum aşamasında Çıtır kaseler TARİF BURADA hazırlayıp sarımsaklı yoğurdu içine koyarak kabakları sunalım.

AFİYET OLSUN

Daha Fazla Lezzet

NEW 8400996969608747872

Yorum Gönder

  1. görüntü sunum çok şık gülten abla.ellerine sağlık.hayırlı cumalar.

    YanıtlaSil

emo-but-icon

GÜLO ANNE MUTFAKTA
Bumerang - Yazarkafe
Kanalıma Abone Ol.

Google+

ÜYELER

YAZAR CAFE 'DEYİM

Instagram .................. ..................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • PATATESLİ GREEN BEANS SALATASI (TAZE FASULYE) / Farklı Tarifler Hepsi Denenmiş Nefis Lezzetler [image: Farklı Tarifler Hepsi Denenmiş Nefis Lezzetler] [...
    1 gün önce
  • [image: Guloanne]
    4 ay önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

E-BÜLTEN KAYIT!

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe
item