FASULYE DİBLESİ

MALZEMELER 5 kase ince doğranmış fasulye 1 su bardağı pirinç 2 adet boy soğan 2 yemek kaşığı tereyağı 1 fincan sıvı yağ. ...

A+ A-
GÜLOANNEMUTFAKTA/ Mutfağa Dair Her Şey
MALZEMELER
5 kase ince doğranmış fasulye

1 su bardağı pirinç
2 adet boy soğan

2 yemek kaşığı tereyağı
1 fincan sıvı yağ.

YAPILIŞI
Bir tencereye doğranmış fasulyenin yansı konulur, üzerine yıkanmış pirinç ilave edilir. Tekrar bir sıra fasulye konulur. En üste soğan ilave edilerek pirinçler uzayıncaya kadar kısık ateşte pişirilir. Ayrı kapta eritilerek yağ diblenin üzerine ilave edilir. Ağzı kapatılarak 10 dakika demlendirilir, sıcak servis yapılır. Arzuya göre 1 adet havuç minik küpler halinde ilave edilir.
AFİYET OLSUN

Daha Fazla Lezzet

PİLAVLAR 9061720292628292694

Yorum Gönder

  1. Bayılırım rahmeti babanem yapardı harika olurdu ben de deneyeceğim artık çok özledim bu tadı artık :)

    YanıtlaSil

emo-but-icon

GÜLO ANNE MUTFAKTA
Bumerang - Yazarkafe

Google+

ÜYELER

YAZAR CAFE 'DEYİM

Instagram .................. ..................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • ZENCEFILLI PEYNIRLI KURABIYE /Farklı Tarifler ve Hepsi Denenmiş Nefis Tarifler [image: Farklı tarifler ve Hepsi Denenmiş Nefis Lezzetler] *MALZEMELER ...
    1 gün önce
  • 3 ay önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

E-BÜLTEN KAYIT!

MİSAFİRLERİM

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe
item