SARIMSAKLI FIRINDA EKMEK KIZARTMASI

MALZEMELER 100-150 Gram Tere yağı 1 adet bayat ekmek 1 Tatlı kaşığı Toz kırmızı Biber 5-6 büyük sarımsak Tuz İsteğe bağlı kekik veya Bib...

A+ A-
Farklı Lezzetler ve Hepsi Denenmiş NefisTarifler



MALZEMELER

100-150 Gram Tere yağı

1 adet bayat ekmek

1 Tatlı kaşığı Toz kırmızı Biber

5-6 büyük sarımsak

Tuz

İsteğe bağlı kekik veya Biberiye

YAPILIŞI

100 -150 gr tere yağına 1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber (Acılı veya Tatlı olması tamamen sizin tercihiniz.) 5-6 diş hatta dahada fazla da olabilir rendelenmiş sarımsak ,Tuz ve isteğe bağlı kekik veya biberiye hepsini güzel karıştırıp ekmek dilimlerin her yerine bolca sürüp fırında üstleri kızarana kadar tutup çıkarın servise hazır .

AFİYET OLSUN

Daha Fazla Lezzet

NEW 894295844999476151

Yorum Gönder

  1. Çok pratik heme de bayat ekmekleri değerlendirme için güzel bir fikir :)

    YanıtlaSil
  2. Bayılıyorum ben buna :) hemen denemeliyim.. elinize sağlık..

    YanıtlaSil
  3. En sevdiğim ekmek türü :)

    YanıtlaSil
  4. bayılırım kıtır kıtır sarmısak kokusuyla yemeye ellerine sağlık canım huzurlu yıllar..

    YanıtlaSil
  5. Oh oh iştah açıldı .. çok severim canım çekti. ellerinize sağlık

    YanıtlaSil

emo-but-icon

Bu Blogda Ara

Kanalıma Abone Ol.

BURALARDAYIZ..

.................. .................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • - . - Kesinlikle ama kesinlikle deneyip tatmanız gereken bir lezzet. sofralarında aranan lezzetleriniz haline gelecek - - MAL...
    1 gün önce
  • 5 hafta önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

item