LEZZET DOSTLARINDAN EN FAVORİ TARİFLER

VEEE GERİ SAYIM BAŞLADI... Türk ve Dünya Mutfağından Lezzetler sunan favorilezzetler.com’un başlattığı geliri “Sosyal Sorumluluk Projesi&q...

A+ A-

VEEE GERİ SAYIM BAŞLADI...
Türk ve Dünya Mutfağından Lezzetler sunan favorilezzetler.com’un başlattığı geliri “Sosyal Sorumluluk Projesi"’nde kullanılmak üzere “En Favori Tarifler” kitabı hazırladı.



Türk ve Dünya Mutfağından Lezzetler sunan favorilezzetler.com’un başlattığı geliri “Sosyal Sorumluluk Projesi"’nde kullanılmak üzere “En Favori Tarifler” kitabı hazırladı. “BİR EL DE SEN UZAT” projesine ünlü şeflerin, ünlü yemek yazarlarının ardından bir çok kuruluşta destek verdi.



Ünlü yazar ve şeflerden oluşan “En Favori Tarifler’ kitabından elde edilecek gelir “Sosyal Sorumluluk Projesi"’nde kullanılacak.

“BİR EL DE SEN UZAT” sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren favorilezzetler.com ve ekibi herkesi bu projeye destek olmaya davet ediyor.

favorilezzetler.com’un ev sahipliğinde düzenlenecek ünlü yazar ve şeflerden “EN FAVORİ TARİFLER” kitabının imza gününe iş, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü isimleri, ‘BİR EL DE SEN UZAT’ projesinde bir araya geliyor.

Gelecek nesillere bir miras olarak hazırlanan "En Favoriler Tarifler Kitabı”nda ünlü gurmeler, şefler ve yemek yazarlarının popüler tarifleri resimleriyle püf noktaları anlatılıyor. Üç ay gibi bir sürede seçici kurul tarafından özenle hazırlanan ve seçilen yemek tarifleri bu alanda ilk olma özelliği de taşıyor.

Daha Fazla Lezzet

ÖDÜLLER VE ÖZEL GÜNLER 1490177154107286823

Yorum Gönder

emo-but-icon

Bu Blogda Ara

Kanalıma Abone Ol.

BURALARDAYIZ..

.................. .................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • *MALZEMELER1adet baget ekmeği4 diş sarımsak5 yemek kaşığı zeytinyağı1 dal biberiye1/2 çay kaşığı tuz1/2 çay kaşığı taze çekilmiş tane karabib...
    1 hafta önce
  • 3 hafta önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

item