EN FAVORİ YEMEK KİTABIMIZ ÇIKTI.

Türk ve Dünya mutfağından lezzetler sunan favorilezzetler.com’un başlattığı, geliri “Sosyal Proje”de kullanılmak...

A+ A-









Türk ve Dünya mutfağından lezzetler sunan favorilezzetler.com’un başlattığı, geliri “Sosyal Proje”de kullanılmak üzere “En Favori Tarifler” kitabı hazırlandı.
“Bir El De Sen Uzat” projesi belki minik yüreklere sıcak bir aş olacak, belki de eğitimde gençlerimize kapılar açacak. Onların sevinciyle tariflerimiz daha bir anlam kazanacak, açtığınız her sayfada, kullandığınız her reçetede eminiz ki onların içten sevgisi, teşekkürü mutfağınıza yansıyacak...
Gelecek nesillere bir miras olarak hazırlanan Benimde  tariflerim olan En Favori Tarifler Kitabı”nda ünlü gurmeler, şefler ve yemek yazarlarının popüler tariflerine yer veri
ldi. 5 ay gibi bir sürede seçici kurul tarafından özenle hazırlanan ve seçilen yemek tarifleri bu alanda ilk olma özelliği de taşıyor. 
“Bir El De Sen Uzat” projesine ünlü şeflerin, ünlü yemek yazarlarının ardından ilk destek Alanya Belediyesi’nden geldi.  Favori lezzetler ailesinin bu önemli projesinde olmaktan dolayı da mutluluk duyuyorum.” dedi.
Projeye Alanya Belediyesi’nin yanı sıra, KM Kayalar Mutfak, Metrocity AVM, Banu Noyan Event, Omis Makina başta olmak üzere birçok kuruluş destek oldu.
Kitaplarımızı Çocuklar için imzaladık.
Geliri, Kanserli Çocuklara Umut Vakfı ve Alanya Patika Derneği’ne bağışlanan “Bir El De Sen Uzat” projesi tamamlanarak kitap haline getirildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in “Bir el de biz uzatıyoruz” sözü ile basılan ve aynı zamanda Alanya Belediyesi’nin 11. yayını özelliğini taşıyan “En Favori Lezzetler” kitabı, 7 Nisan’da İstanbul Metrocity AVM’de düzenlenen imza gününde tüm Türkiye’ye tanıtıldı. Kitabın Yayın Direktörü Tuncay Tapar ve Genel Koordinatörü Ali Yeliner’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinlikte, elde edilen gelirin tamamı “Bir El De Sen Uzat” projesi kapsamında KAÇUV (Kanserli Çocuklara Umut Vakfı), KifDER (Kistik Fibrozis Derneği), Patika (Engelsiz Yaşam Gönüllüleri Derneği), LİSES Sağlık, Eğitim ve Sosyal Hizmetler Vakfı’na bağışlandı.

 72 şef ve yazar gururla ve büyük bir keyifle sürekli imza attık. “En Favori Tarifler” 

kitabının imza gününe iş, sanat ve gastronomi dünyasının ünlü isimleri de katıldı. 72 yemek yazarı ve şef etkinlik boyunca kitap imzaladılar. İlginin büyük olduğu imza gününde kitap satın almak için uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, kitaplarını yazar ve şeflere imzalatmak için saatlerce bekledi. Vatandaşlar çocuklara yardım edebilmek için birden fazla kitap satın aldılar.  Sevda Erdoğmuş,   kitaba ulaşmak isteyen vatandaşların Alanya Patika Derneği’nden temin edebileceklerini söyledi
Ayrıca Türkiye genelinde kitap alarak bir elde sen uzat kampanyasına bağış da bulunmak isterseniz aşağıdaki adreslerde temin edebilirsiniz.

HAYDİ BİR EL DE SEN UZAT




















 

Daha Fazla Lezzet

ÖDÜLLER VE ÖZEL GÜNLER 6111041567454192933

Yorum Gönder

emo-but-icon

Bu Blogda Ara

Kanalıma Abone Ol.

BURALARDAYIZ..

.................. .................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • *MALZEMELERİ Keki için: 3 Yumurta 2 Kahve fincan şeker 3 Kahve fincanı un 1 Kahve fincanı sıvıyağ 1 Çay bard...
    2 gün önce
  • Bu kutunun oyması @benimtasa_rim e ait kendisi oğlum olur .Tamamen kendi hayal gücü ve el emeği ile yaptığı amatörce işler nasıl buldunuz.
    1 ay önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

item