LORLU KABAK ÇİÇEĞİ KIZARTMASI

LORLU KABAK ÇİÇEĞİ KIZARTMASI/ Farklı Tarifler Ve Hepsi Denenmiş Nefis Lezzetler. MALZEMELER 35-40 adet Kabak çiçeği t...

A+ A-
Farklı Tarifler Ve Hepsi Denenmiş Nefis Lezzetler.






MALZEMELER

35-40 adet Kabak çiçeği taze koparılmış
250 gr lor
1/2 demet maydanoz
1/2 demet dereotu
Tuz-karabiber-pul biber
Kızartmak için sos
1 yumurta
3 yemek kaşığı un
1 çay bardağı süt veya maden suyu
üzeri çin
Bir kase yoğurt
1-2 diş Sarımsak
YAPILIŞI
İk önce taze toplanmış Kabak çiçeklerini temizleyin içindeki tohumu bir çay kaşığı yardımıyla kolaylıkla çıkarabilirsiniz Kapalı olan çiçeklerin içini temizlerken musluğu çok az açıp içlerine su doldurun. Yapraklar hafif açıldığından içini temizlemek daha kolay olur .Temizlenmiş ve yıkanmış çiçeklerin süzülmesi için bir kenarda beklerken derince bir kasede lor, ince kıyılmış maydanoz ve baharatları karıştırın Çiçeklerin içini lorlu karışımla doldurup, çiçeklerin uç kısımlarını birleştirin Doldurduğunuz kabak çiçeklerini hazırladığınız sosa batırıp sıvı yağda önlü arkalı kızartın.Kâğıt havlu üzerinde biraz bekleterek üzerine Sarımsaklı yoğurt ve dere otu ile süsleyerek servis yapın

AFİYET OLSUN

Daha Fazla Lezzet

NEW 190684345633358351

Yorum Gönder

emo-but-icon

GÜLO ANNE MUTFAKTA
Bumerang - Yazarkafe
Kanalıma Abone Ol.

Google+

ÜYELER

YAZAR CAFE 'DEYİM

Instagram .................. ..................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • PATATESLİ BULGUR ÇANAĞI /Farklı Tarifler ve Hepsi Denenmiş Nefis Lezzetler [image: Farklı Tarifler ve Hepsi Denenmiş Nefis Lezzetler] * MALZEM...
    1 gün önce
  • [image: Guloanne]
    9 ay önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

E-BÜLTEN KAYIT!

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe
item