MAYONEZ SOSLU FIRINDA SOMON BALIĞI

MALZEMELER   1 Adet Somon Balığı 1 Orta Boy Soğan 5 Adet Defne Yaprağı 1 Yemek Kaşığı Zeytin Yağı 1 Adet Limon 8 Adet Biber 1 Demet Dere...

A+ A-


MALZEMELER  
1 Adet Somon Balığı
1 Orta Boy Soğan
5 Adet Defne Yaprağı
1 Yemek Kaşığı Zeytin Yağı
1 Adet Limon
8 Adet Biber
1 Demet Dereotu
1 Yemek Kaşığı Hardal
Yarım Yemek Kaşığı Şeker
3 Yemek Kaşığı Mayonez
1 Adet Limon Suyu
1 Tutam Tuz
1 Tutam Kırmızıbiber
YAPILIŞI
Fırın tepsisine dilimlenmiş soğanı, dilimlenmiş limonu, defne yapraklarını, zeytinyağını, tane karabiberleri, dereotunu ve tuzu koyalım.
Üzerine somon filetoları dizelim.Malzemenin üzerini aşmayacak kadar sıcak su ilave edelim.Tepsinin üzerini alüminyum folyo ile kapatıp 180 derecede pişirirken filetoları arada bir ters yüz ederek pişirelim. 
SOSUN HAZIRLANIŞI
Bir kapta hardalı, mayonezi, şekeri, limon suyunu ve karabiberi karıştırıp balıkların üzerine gezdirip veya yanında servis yapalım
AFİYET OLSUN

Daha Fazla Lezzet

NEW 1599474398095845945

Yorum Gönder

emo-but-icon

GÜLO ANNE MUTFAKTA
Bumerang - Yazarkafe

Google+

ÜYELER

YAZAR CAFE 'DEYİM

Instagram .................. ..................

MUTFAK SIRLARI- FAYDALI VE PRATİK BİLGİLER

BLOGLARIM

  • ZEYTİNYAĞLI ENGİNAR/Farklı Tarifler ve Hepsi Denenmiş Nefis Lezzetler [image: Farklı Tarifler ve Hepsi Denenmiş Nefis Lezzetler] *MALZEMELER6 adet ayıkla...
    20 saat önce
  • 3 ay önce

Popüler Yayınlar

Blog Arşivi

E-BÜLTEN KAYIT!

MİSAFİRLERİM

Bumerang - Yazarkafe
Bumerang - Yazarkafe
item